Aktualności
Aktualne promocje i wydarzenia
Nowa Księga Dań
18.02.2021, 00:13
Większość potraw przygotowana metodą souse vide!
Dla wielu osób produkty przygotowane metodą souse vide to zupełna kulinarna nowość.
Jest to dosłownie "gotowanie w próżni" - zaletą takiej metody jest wyjątkowy i delikatny smak gotowanej potrawy
oraz utrzymanie właściwości odżywczych ( witamin i mikroelementów )
Naturalne soki mięsa zostają zatrzymane wewnątrz potrawy.
Długo gotowane mięso jest miękkie, kruche i soczyste.
Życzymy smacznego !
https://www.dwor-artusa.pl/oferta/9/ksiega-dan.html
Zobacz także
Pozostałe promocje i wydarzenia
Karnawał`202510.09.2024
Zapraszamy na szalony Bal Karnawałowy!
Sobota 08 lutego 2025
Szczegóły i rezerwacje na:
https://karnawal.ccss.pl/
Sylwester`2024/2025 - BRAK MIEJSC :-(30.08.2024
Zapraszamy do rezerwacji miejsc na Bal Sylwestrowy w Dworze Artusa!
Szczegóły na:
https://sylwester.ccss.pl/
Andrzejki `2024 - BRAK MIEJSC :-(30.08.2024
Zapraszamy do rezerwacji miejsc na Bal Andrzejkowy
Szczegółowe informacje:
https://andrzejki.ccss.pl/
Studniówka`2026 - FESTIWAL TORTILLI !15.05.2017
Studniówka w wyjątkowym miejscu - w Dworze Artusa w Łodzi!
Jedno miejsce - milion wspomnień !
NOWE MENU ! Cena gwarantowana przez 12 m-cy: 250,-/os
https://studniowka.ccss.pl/
https://www.facebook.com/studniowkalodz/